هشدار تهران نسبت به تداوم جنایات اسرائیل به‌رغم اعلام آتش‌بس حمله مرگبار آمریکا به یک کشتی ونزوئلایی ادعای وزیر خارجه لهستان علیه ایران تیم‌های مصری برای یافتن جسد اسرای اسرائیل وارد غزه شدند جولانی فردا به مسکو می‌رود واکنش عراقچی به اظهارات ترامپ در کنست و شرم‌الشیخ وبگاه آمریکایی: حمله ایران پناهگاه نظامی مخفی اسرائیل در قلب تل‌آویو را لو داد عراقچی: شرایط برای ورود ایرانیان پناهنده به کشور فراهم است ویتکاف: در حال انجام توافق صلح بین اسرائیل و حماس هستیم امضای توافق صلح غزه توسط ترامپ و سران کشور‌ها در شرم‌الشیخ + ویدئو  ترامپ در اجلاس شرم الشیخ: جنگ جهانی سوم در منطقه رخ نخواهد داد السیسی در اجلاس شرم‌الشیخ: خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های کشتار جمعی می‌خواهیم اعلام برائت مقتدی صدر از حضور نخست وزیر عراق در نشست شرم الشیخ آزادی ۴ هزار اسیر فلسطینی در سه توافق تبادل اسرا لغو دعوت نتانیاهو به نشست غزه پس از هشدار اردوغان

روسیه: عملیات نظامی ترکیه در سوریه عاقلانه نیست

خبرگزاری رویترز گزارش داد: «الکساندر لاورنتیوف» (Alexander Lavrentyev) فرستاده ویژه روسیه در سوریه نسبت به انجام احتمالی عملیات نظامی ترکیه در خاک سوریه ابراز نگرانی و آن را اقدامی نامعقول دانست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، رویترز در ادامه افزود: فرستاده ویژه روسیه در سوریه همچنین گفت که عملیات احتمالی نظامی ترکیه در سوریه می‌تواند موجب تشدید و بی ثباتی وضعیت در سوریه شود.

رویترز گزارش داد: لاورنتیوف همچنین گفت که مسکو دیگر ژنو سوئیس را مکانی مناسب برای انجام مذاکرات سوری‌ها نمی‌داند.

رویترز افزود: آنکارا اعلام کرده که باید در سوریه دست به اقدام بزند چرا که واشنگتن و مسکو وعده‌های خود را مبنی بر عقب راندن گرو‌های کرد از مرز‌های این کشور تا فاصله ۳۰ کیلومتری زیرپا نهاده اند و اکنون کنترل گرو ه‌های کرد دراین نواحی افزایش یافته است.

درهمین حال یک منبع سوریه از تقویت مواضع ارتش سوریه در مقابل اقدامات ترکیه در تقویت حضور نظامی خود در ریف‌های حلب و الحسکه در شمال و شمال شرقی سوریه خبر داد.

خبرگزاری دولتی سوریه (سانا)، یک منبع میدانی سوریه اعلام کرد: ارتش سوریه مواضع و نیرو‌های خود را در برابر اقدام ترکیه در تقویت نیرو و ادوات نظامی خود در شهر اعزاز در ریف شمالی حلب تقویت و استحکامات خود را افزایش داد.

وی افزود: نیرو‌های ترکیه با تریلر‌های حامل تانک و ستون‌هایی از نفربر‌های زرهی و خودرو‌های دو دیفرانسیل مجهز به تیربار‌های سنگین وارد شهر اعزاز شدند.

این منبع افزود: نیرو‌های اشغالگر ترکیه افراد مسلحی از شهر عفرین در ریف شمالی حلب و مناطق اطراف آن را به یگان‌های خود ملحق کردند. این عناصر مسلح وابسته به گروه تروریستی موسوم به "لواء عاصفه الشمال" (تیپ توفان شمال) هستند و شمار آن‌ها بیش از ۲۵۰۰ نفر است./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار